Juf Alice & Juf Marja 25 verbonden aan De Wheemschool

Vrijdag 5 mei hing bij ons op school de dag uit. Natuurlijk omdat het Bevrijdingsdag was, maar ook omdat juf Marja & juf Alice deze dag in het middelpunt stonden. We vierden dat zij al 25 jaar aan onze school verbonden zijn.

Op een duo-fiets (jawel: met trap-ondersteuning :-)) kwamen ze aan. Daar werden ze door alle kinderen toegezongen. Binnen ging het feest verder met een toneelstuk voor de groepen 1 t/m 4, waarna de beide juffen nog een feestje in de klas hadden met groep 2 (juf Marja) en groep 4b (juf Alice). Het thema van deze feestdag was: ‘Lekker eten’… en dat kwam op allerlei manieren terug.

We kijken terug op een mooi, geslaagd feest. Kijkt u mee?

Klik hier voor de feestfoto’s uit groep 2.

Klik hier voor de feestfoto’s uit groep 4b.

2017-04-05 foto barneveldse krant Marje en Alice