met aandacht en liefde voor uw kind
verbonden met u en uw kind
na in spanning ook tijd voor ontspanning

Wij zorgen
Voor uw kinderen

Namens de kinderen en teamleden heten wij u van harte welkom op de website van De  Wheemschool. Wij zijn een christelijke basisschool met als kernwaarden: verbonden, toegewijd en ontspannen. Op deze website staat belangrijke informatie over onze school. Iets niet gevonden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op: we zijn een open school.

Maak kennis met onze school!

Bekijk onze Lipdub!

Evenement details:

• ma
    vr

Open Lessen (u kunt nog inschrijven!)

School nieuws

Projectweek

We leggen de laatste hand aan onze creaties, zodat vanavond alles er tip top uit ziet!

Geplaatst door

Aanmelding nieuwe kinderen

Een nieuwe periode breekt aan: Uw kind gaat naar de basisschool! U wilt het beste voor uw kind en zodoende ook de juiste school. In uw zoektocht doet u verschillende indrukken op. U bekijkt de website, leest de schoolgids, maar u vindt het ook prettig de school eens van dichtbij te bekijken. U bent van harte welkom om de sfeer op onze school te ervaren en nader kennis met ons te maken. U kunt ons telefonisch of via de email bereiken om een afspraak te maken.