met aandacht en liefde voor uw kind
verbonden met u en uw kind
na in spanning ook tijd voor ontspanning

Wij zorgen
Voor uw kinderen

Namens de kinderen en teamleden heten wij u van harte welkom op de website van De  Wheemschool. Wij zijn een christelijke basisschool met als kernwaarden: verbonden, toegewijd en ontspannen. Op deze website staat belangrijke informatie over onze school. Iets niet gevonden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op: we zijn een open school.

Maak kennis met onze school!

Bekijk onze Lipdub!

Event Information:

• wo
    Mei
    vr

Kamp groep 8

School nieuws

Projectweek

We leggen de laatste hand aan onze creaties, zodat vanavond alles er tip top uit ziet!

Geplaatst door

Aanmelding nieuwe kinderen

Een nieuwe periode breekt aan: Uw kind gaat naar de basisschool! U wilt het beste voor uw kind en zodoende ook de juiste school. In uw zoektocht doet u verschillende indrukken op. U bekijkt de website, leest de schoolgids, maar u vindt het ook prettig de school eens van dichtbij te bekijken. U bent van harte welkom om de sfeer op onze school te ervaren en nader kennis met ons te maken. U kunt ons telefonisch of via de email bereiken om een afspraak te maken.